Bestyrelsen 2017-10-25T09:18:09+00:00

Bestyrelsen

Af oversigten fremgår den ansvarlige for hvert område. Har man behov for svar på et spørgsmål inden for et område nævnt i ovenstående, tager man kontakt til den ansvarlige. Er det område man har et spørgsmål inden for, så er man altid velkommen til at henvende sig til et andet bestyrelsesmedlem, der vil guide vedkommende frem til den rette person, der kan besvare spørgsmålet.

Definition af ”Ansvarlig for”:

At man er ansvarlig for er ikke ensbetydende med at bestyrelsesmedlemmet udfører opgaven. Det er blot den der er ansvarlig for området i bestyrelsen. Det kan være nedsat et udvalg eller en arbejdsgruppe, som kan bestå af andre bestyrelsesmedlemmer, medlemmer, forældre til medlemmer eller andre, der tilbyder Vojens Ishockey Klub frivillig hjælp.