Pressemeddelelse

Danmarks bedste trænersetup faldt i hak – Jan Jensen tilbage i Vojens Ishockey Klub, som assisterende sportschef.

Jan Jensen (JJ, red.) som tidligere har huseret som både spiller, træner og sportschef i Vojens Ishockey fuldender det vi i Vojens Ishockey Klub kalder for DK’s bedste trænersetup.

Formand Tom Wienke: – Vi har i siden foråret ledt efter en kapacitet, der kunne supplere og agere assistent for VIK’s Sportschef Erik Petersen. Mange kandidater har været inde over og været vendt, men uden held. På det sidste, hvor vi egentlig havde opgivet at finde en assisterende sportschef, kom der pludselige en mulighed for at få JJ ind som assisterende sportschef. Herefter er det gået hurtigt og vi har i dag indgået kontrakt med JJ, siger Tom Wienke, og forsætter: – JJ skal med sin erfaring og viden om ishockey aflaste og samarbejde med vores sportschef. Det betyder, at JJ vil være med på alle morgentræninger med klubbens skolesamarbejdspartnere (Haderslev Idrætsakademi, Talentklasserne og Vojens Gymnastik- og Idrætsefterskole). Samtidig vil han skulle være cheftræner for klubbens U17-hold og assisterende træner på klubbens U13-hold, fortælle en glad Tom Wienke. – Vi mener at vi med to så store kapaciteter, som Erik Petersen og JJ, og alle vores andre superdygtigere trænere, kan styrke det DNA, der gerne skulle gennemsyre VIK, så de spillere, der kommer igennem til SønderjyskE har et stærkt fundament, slutter formanden. Sportschef Erik Petersen er også glad for den assisterende sportschef: – Jeg er ekstremt glad for at det er lykkedes VIK, at ansætte JJ. Jeg kender JJ som en yderst kompetent og passioneret træner, som alle ved besidder VIK’s DNA og værdier. Jeg ser frem til samarbejdet med JJ og den markante opjustering af VIK’s talent- og klubarbejde. Han forsætter: – VIK har i forvejen de allerbedste samarbejdspartnere mht. talentudvikling, herunder Talentcenter Haderslev, Vojens Gymnastik- og Idrætsefterskole, DIU og ikke mindst SønderjyskE Ishockey. Vi ser nu frem til, at gøre talenterne og VIK endnu stærkere.

JJ er også glad for at være tilbage i VIK: – Jeg vil takke VIK’s bestyrelse for at vise mig tillid. Jeg er meget glad for, at jeg forsat kan have ishockey, som min primære beskæftigelse. De har hele tiden været mit mål, at vende tilbage til Vojens en dag, om end jeg ikke havde regnet med det allerede skulle ske nu. Og JJ forsætter: -Jeg vil sige tak til alle i og omkring EIK for en rigtig god tid hos dem – og takke dem for deres forståelse omkring min jobsituation. Nu ser jeg frem til at komme i gang i VIK, og jeg glæder mig meget til at skulle samarbejde med Erik Petersen og de mange engagerede og dedikerede trænere/ledere – og ikke mindst alle spillerne i klubben.

-Desuden glæder jeg mig igen til, at skulle være en del af VIK’s gode samarbejde med SønderjyskE, Vojens Gymnastik- og Idræftsefterskole og Talencenter Haderslev.

Af |2018-09-01T11:43:14+00:001. september 2018|VIK nyt|0 kommentarer

Om forfatteren: