Kontingentindbetaling

Vojens IK’s klubmodul er nu klar til at modtage din kontingentindbetaling for sæsonen 2018/2019.
Jf. foreningens vedtægter gælder medlemskabet fra den 1. august 2018 til 31. juli 2019. Det betyder også, at du skal betale din kontingent senest d. 1. august 2018, hvis du i sæsonen 2018/2019 vil være medlem af Vojens IK.
I den forbindelse er det vigtigt at understrege, at betaler man ikke kontingent til tiden, så kan man ikke spille ishockey i Vojens IK før kontingent er betalt. Det vil vi stå hårdt på, da vi ikke vil have gratister i foreningen.
Senest en uge efter den 1. august 2018 vil vi følge op på, om alle har betalt deres kontingent. Grunden til, der går en uge er, at vi modtager dankortindbetalinger inden for en uge efter I har gennemført betalingen. Betaler i med andet kort end dankort, så vil jeg meget gerne have en mail fra Jer, når I har betalt. Grunden til dette er, at der ved betaling med andet kort, kan gå op til en måned før vi har pengene på vores konto. Ved at I sender en mail ved brug af andet kort, sikre vi, at vi ikke kommer til at spærre spillere, der er betalt for.
Alle spillere på ungdomsholdene er placeret ind efter, hvilket hold, der passer til deres årgang. Det vil være for dette hold, der skal betales kontingent. Eventuelt flytning mellem hold, skal afklares med sportslig ansvarlig Morten Christen, der vil give mig besked herom. Oldtimer og motionsspillere er placeret på samme hold, som de spillede på i sidste sæson.
Har I udfordringer med at betale i klubmodul, så vil jeg gerne have besked herom, så vender jeg tilbage til dig sidst på måneden.
Se evt. video for betaling
Med sportslige hilsner / Kind regards

Tom Wienke