VIK hjælp – Kløften Festival & Kim Larsen koncert

Kløften Festival Storscenen:

VIK har fået en ekstraopgave som indebærer, at vi har behov for yderligere VIK og forældrehjælp til følgende opgave:

Ind og ud slæb af podier (skal ikke løftes men skubbes) på Storescene.

Der er kun en vagt lørdag den 30. juni i tidsrummet mellem 20.00 – 02.00 (eller når man er færdig, måske lidt senere). Det er vigtigt, at du/I er indstillet på at blive indtil opgaven er løst.

Der skal bruge 2-3 personer, der har hænderne ordentlig sat på, sammen med et allerede erfaren team.

Opgaven udløser en 3 dages billet

Kim Larsen koncert – Gram Slot fredag den 6. juli

VIK mangler 2-3 personer som kan være behjælpelig med, at få bilerne parkeret fra kl.15.00 og frem til, at Kim Larsen går på scenen, hvor man har mulighed for at komme ind og overvære koncerten. Når koncerten er færdig skal vi hjælpe med at få trafikken/parkering afviklet igen.

Afregning og tilmelding:

Pengene går ubeskåret til Vojens Ishockey Klub. Inviter gerne familie, venner, naboer eller bekendte med, til nogle sjove og hyggelige timer. Oplev en fantastisk festival og koncert på nærmeste hold, hvor du samtidig tjener penge til vores fælles ishockeyklub.

Tilmelding bør foregår på mail til undertegnet på mail adressen:

Lars.nielsen@sugro.dk

Angiv venligst navn, antal personer og ønske om arbejdsopgave.

Kom frisk med jeres tilmeldinger og gerne i dag.

Vojens Ishockey Klub

Lars Nielsen